Pala minusta...

Kohteliaisuus ja hyvät työt ovat salatieteen oppilaan viisauden hedelmiä

Salatieteen oppilaan tulee muistaa, että ei lupaa kenellekään sitä, mitä ei voi täyttää, että ei siten opettaisi ketään valehtelemaan.

Salatieteen oppilaan tulee muistaa, että elämän kauneus asuu rakkaudessa. Rakkauden kuva on kaikkein kaunein, mitä ihmisen järki voi kuvitella.

-Immanuel Salminen

 

Sama pätee muihillekin kuin salatieteen oppilaan elämän ohjenuoriksi...

Noihin lausumiin ainakin itse pyrin elämssäni...

Ja kyllä, minussa elää pala salatieteen oppilasta...

 

Mutta aiheesta iloisampaan...(vaikkei tuo edellinenkään teksti mitään synkkää ollut)

 

Se olisi jotakuinkin viisikymmentä tuntia, kun allekirjoittanut kohtaa elämänsä rakkauden kuvan, joka on se kaikken kaunenin, mitä tämän ihmisen järki voi kuvitella...!!!

Ja jotakuinkin seistemäntoista tuntia, kun allekirjoittanut lähtee ikuistamaan ihoonsa jotain itselle tärkeää...

 

 Ja kaikesta kauniista ja kaipuusta, takas maanpinnalle...

 

Jumankavita, torkutus epäonnistui ja pahasti ja JÄRKYTTTÄVÄLLÄ kiireellä töihin...

Ja mitä, töihin tullessa näin jotta pyytämääni pientä palvelusta ei ollut tehty, vaan kaksi sankaria istuu kahvihuoneessa sormet viisisenttiä syvällä nenässään...!!! No en ehtinyt siinä kiukkuja vielä kehittämään vaan marssitin miehet töihin...

Kyllä tää tästä, aattelin ja perkales rakas tietotekniikka otti ja petti, ja niin petti allekirjoittaneen hermotkin... Teksti mitä suusta tuli sangen spontaanisti ei ollut todellakaan rippileiriläisten kuultavaa ja tätä tehosti vielä fyysinen agression purku, suht viattomalle, tietokoneen näppäimistölle...

Ja silloin juostiin, puhuttiin ihmisille, kiroiltiin, puhutiin puhelimeen, kiroiltiin, juostiin ja kun hengitys saatiin taas tasaantumaan kiroiltiin vielä vähän päälle... Ja ohimennen soitettiin kaverille että nyt on hätä, tuo nikotiinipurkkaa, HETI!!!!!!!!(Ei ihan pelkkä eilen iltasella laitettu laastari jaksanut auttaa...!!!) Mutta saatiin homma pelamaan ja työt kulkemaan(tosin reilummanpuoleisen kiroilun säestämänä ja aina väliin anteeksipyydellen käyttämääni karkeaa kieliasua)...

 Mikä loistava päivä lopettaa tupakointi...!!!(Ja aika monesti sain kehoituksen että kaveri hei, nyt röökille siitä) Mutta paskat, nikotiinipurkka pelasti ja henkilö\aineellisilta vahingoilta vältyttiin...!!! Eikä yhtään tupakkaa syttynyt!!!

 Puolilta päivin nopeesti syömään ja puol kaheltatoista panin pannullisen kahveeta poriseen jotka jo heti kolmelta kerkesin juomaan!

Joten kyllä, käsi ei tärise palkkapäivänä...!!!

Tälläistä tänään, huomenna aivan jotain muuta...!!!

Nyt hetkeksi rauhoittuen kohti arkiaskareita ja eläintarhan hoitoa...!!!

Tämä tällä erää...

 

...a.O.a...

-allekirjoittanut-

-Fiat_Nox-